VACATURE | Financieel medewerker

TEFAB marketing overleg

Vind jij het heerlijk om in de cijfers te duiken en daarmee TEFAB de juiste inzichten te geven?

Een dag uit het leven van onze financiële collega:

We starten elke dag met een dagopening; hier bespreken we met alle collega’s wat de aandachtspunten zijn voor die dag. Je pakt een lekkere kop koffie en gaat aan de slag met het verwerken van onze boekhouding in Exact online, ons ERP systeem. Het valt je op dat niet alle velden altijd goed ingevuld worden, dus bedenk je een manier hoe we het makkelijker kunnen maken voor de collega’s om het systeem goed bij te houden. Nu je toch in het systeem zit, draai je meteen even de rapportage uit waar Esther en Ron (de twee eigenaren van TEFAB) tijdens de dagstart om vroegen. Samen met een korte analyse en advies, stuur je de rapportage naar ze door. De ochtend is omgevlogen, een aantal collega’s is al aangeschoven voor de gezamenlijke lunch aan de lange tafel. Na het inboeken van de facturen, overleg je met onze verzekeringsadviseur of alle gegevens rondom de bedrijfsverzekeringen nog kloppen. Ook bel je even met de externe salarisadministratie hoeveel ruimte er nog is in de WKR na het bedrijfsuitje van vorige week. Met een tevreden gevoel ga je naar huis: al onze financiële gegevens zitten accuraat in het systeem en op basis van jouw analyse heb je een mooie kans gezien om de kosten van onze voorraden beter te beheersen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt ervaring in boekhouding of accountancy. Wij hebben 16-24 uur per week werk voor je. Jouw financiële kennis zet je in om samen met Esther en Ron kansen en risico’s te signaleren. Je pakt de volle breedte van het financiële werk: van inboeken van facturen tot het uitdraaien van rapportages, van het bijhouden van voorraad en tot het factureren van omzet. Op de achtergrond denkt ons accountantskantoor mee, zij verzorgen ook het jaarverslag. Je werkt nauwkeurig en hebt een analytisch denkvermogen, waarmee je snel conclusies kunt trekken uit de data die je tot je beschikking hebt.

Wat zijn dan de voordelen van deze baan voor jou?

Jij kunt direct bijdragen aan het financiële beleid van TEFAB. Je krijgt de vrijheid om je uren flexibel over de werkweek te verdelen. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met volop groeimogelijkheden. Het team is compact met enthousiaste, hardwerkende collega’s. Er is daarbij volop aandacht voor ontwikkeling en teambuilding. De markt waarin je werkt is een no-nonsense markt, waardoor je snel slagen kunt maken. Je werkt in een prettige werkomgeving, waarbij er iedere dag een lunch verzorgd wordt door TEFAB.

projecten TEFAB
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 1
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 2
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 3

Wat doet TEFAB eigenlijk?

Na 30 jaar als “T&F” bekendheid in de markt te hebben opgebouwd, hebben we vorig jaar het roer omgegooid. Inmiddels zitten we in een nieuw pand in Gilze, heten we sinds 13 oktober 2022 TEFAB en timmeren we aan de weg om de Grond-, Weg- en Waterbouw sector steeds een stukje duurzamer te maken. We barsten van de ambitie! We zetten ons in om voor elke geotechnische toepassing een duidelijk duurzame oplossing te bieden, of dit nu traditionele toepassingen zijn die mogelijk gerecycled kunnen worden of biobased alternatieven. Samen met fabrikanten en techlabs ontwikkelen we zelf nieuwe innovatieve biobased producten.

We hopen dat we je interesse gewekt hebben voor deze leuke, uitdagende baan, we zien dan graag je bericht met cv verschijnen op hr@tefab.nl.

 

 

Geplaatst op 7 juli 2023