tefab,

echte specialisten in geotechnische toepassingen

 bdf4289

TEFAB is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van geotextielen en geokunststoffen en levert materialen voor geotechnische toepassingen. Onze kennis en ervaringen delen we graag met onze klanten. De marktontwikkelingen staan bovendien niet stil. Continu zijn er nieuwe eisen aan de orde, waarvan duurzaamheid, kostenreductie en efficiënter werken de belangrijkste zijn. Juist door de 100% focus biedt TEFAB daarvoor vaak als eerste innovaties in producten en processen aan.

Onze activiteiten

Productdevelopment

Samen met onze fabrikanten en techlabs ontwikkelen we nieuwe oplossingen en/of werkprocessen die voldoen aan nieuwe eisen en wensen. Een goed voorbeeld daarvan is Inogrid®.

Sourcing

TEFAB werkt samen met een aantal (inter)nationale producenten. Producenten waarvan we weten dat productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid, duurzaamheid en continuïteit op orde zijn. Daarnaast speuren we wereldwijd de markt af naar nieuwe producten, toepassingen en biobased grondstoffen. 

Advies

TEFAB heeft in de loop van de jaren een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Grote kans dat op de vraag die een klant heeft, wij een in de praktijk beproefd antwoord hebben. Waarbij we tevens naar een duurzaam alternatief hebben gekeken.

Kennisoverdracht

Alle kennis die we hebben van producten en toepassingen dragen we graag over aan onze klanten. Via persoonlijk advies, whitepapers en kennissessies voor onze klanten.

Maatwerk

TEFAB is specialist in het leveren van maatwerk: confectioneren, verschillende snijmaten en rollengtes.

Logistiek

TEFAB beschikt naast onze vaste logistieke partners ook over een eigen bezorgdienst om materialen af te leveren. Groot voordeel daarvan is dat we daardoor afspraken op maat kunnen maken. Uiteraard kunnen materialen opgehaald worden in ons magazijn. Het meeste is direct uit voorraad leverbaar.

Sony dsc

Onze roots

1992 – Oprichting op 1 mei

2019 – Overname door Esther IJzer en Ron van Gestel

2022 – Verhuisd naar Gilze, open dag en bekendmaking nieuwe huisstijl en lancering nieuwe naam

Toekomst – Uw vertrouwde leverancier met focus op duurzaamheid, circulariteit en biobased materialen

Opgericht op 1 mei
1992

Overname in 2019

Van T&F naar TEFAB 2022

Innovatie voorop in de toekomst

Onze mensen