VACATURE | Marketeer

Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 3

Ben jij voor TEFAB de marketeer wij zoeken?

Hoe ziet een dag als marketeer bij TEFAB eruit?

Het is donderdag, alle collega’s zijn op kantoor en er hangt een gezellig sfeertje. Tijdens de dagstart wordt besproken hoe het gaat met de ontwikkeling van de productintroductie van een nieuw duurzaam biobased product. Samen met de sales-collega’s en het marketingbureau bespreek je de stand van zaken met betrekking tot de marktintroductie, waarbij het achterliggende doel is de zichtbaarheid van TEFAB in de markt vergroten. En natuurlijk indirect het realiseren van de sales-doelstellingen van bestaande en nieuwe producten. Daarna zet je de acties uit en check je de planning. Na de gezamenlijke lunch, bespreek je met de twee eigenaren, Esther en Ron hoe we de website effectief kunnen inzetten voor marketingdoeleinden. Jij maakt daarna de vertaalslag voor de uitvoering en zet onze copywriter in als dat nodig is. Je schakelt met het marketingbureau om ze te briefen over het ontwikkelen van materialen voor een beurs. Na een werkdag ga je voldaan naar huis omdat je direct een bijdrage hebt geleverd aan het verder creëren van de marktpositie van  TEFAB.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in marketing en gevoel voor marketingcommunicatie. Je bent beschikbaar tussen de 16-24 uur. Jouw product- en marktkennis zet je in om samen met het marketingbureau een jaarplan te ontwikkelen. Vandaar uit pak jij zelfstandig de ruimte om projectmatig de marktpositie van onze producten te versterken en sales te ondersteunen. Uiteraard hoort daarbij dat je onze zichtbaarheid op social media helpt vergroten en onze website bijhoudt. Je hebt een creatief en analytisch denkvermogen, waarmee je intern de brug tussen de verschillende rollen slaat en extern de vertaalslag naar de markt maakt.

Wat zijn dan de voordelen van deze baan voor jou?

Samen met de eigenaren zet jij het marketingbeleid uit. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met volop groeimogelijkheden. De markt waarin je werkt is een no-nonsense markt, waardoor je snel slagen kunt maken. Je werkt in een prettige werkomgeving, waarbij er iedere dag een lunch verzorgd wordt door TEFAB.
Tot slot werk je in een compact team, met enthousiaste, hardwerkende collega’s waarmee we ook regelmatig leuke dingen doen zoals een teamuitje of gezamenlijk de week afsluiten in onze showroom.

projecten TEFAB
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 2
Werken bij TEFAB - Logistiek Medewerker 3

TEFAB? Ik weet eigenlijk niet precies wat jullie doen…

Precies! En daarom zijn we op zoek naar jou. Na 30 jaar als “T&F” bekendheid in de markt te hebben opgebouwd, hebben we vorig jaar het roer omgegooid. Inmiddels zitten we in een nieuw pand in Gilze, heten we sinds 13 oktober 2022 TEFAB en timmeren we aan de weg om de Grond-, Weg- en Waterbouw sector steeds een stukje duurzamer te maken.

Maar Grond-, Weg- en Waterbouw, dat is toch niet sexy?

Misschien niet op het eerste gezicht. Maar we barsten van de ambitie, nieuwe initiatieven en zetten allerlei nieuwe samenwerkingsverbanden op. Esther en Ron hebben samen met het hele team een enorme drive om TEFAB verder te laten groeien. Samen met fabrikanten en techlabs ontwikkelen we nieuwe toepassingen waar we ook de markt voor moeten bewerken. Jij bent de verbindende factor tussen de markt, onze samenwerkingspartners en onze eigen sales collega’s. Welke producten brengen we op welke manier het meest succesvol naar de markt? We gaan er vol voor om duurzaamheid ook binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw naar een hoger plan te tillen. We staan niet voor niets in de Brabantse Circulair Innovatie Top 20! En ga maar na: we wonen, werken en leven continue op de grond, het is dus eigenlijk ons gezamenlijk werkterrein.

We hopen dat we je interesse gewekt hebben voor deze leuke, uitdagende baan, we zien dan graag je bericht met cv verschijnen op hr@tefab.nl.

 

 

Geplaatst op 7 juli 2023