Dít is de opbrengst van onze Long COVID actie

Overhandiging long covid cheque

In de maanden december en januari hebben we prachtige donaties mogen ontvangen van onze klanten, collega’s, leveranciers en partners. Met één gemeenschappelijk doel voor ogen: onze collega Esther IJzer en vele anderen steunen in hun strijd tegen Long COVID.

Onze actie was eenvoudig maar krachtig: voor elke verkochte rol geotextiel hebben we €10,- gedoneerd aan Stichting Long COVID. Wat begon als een bescheiden initiatief, groeide al snel uit tot iets veel groters.

We zijn dan ook verheugd om te kunnen delen dat de opbrengst van onze actie maar liefst €4.435,- bedraagt!

Dit bedrag hebben we onlangs met trots overhandigd aan Stichting Long COVID, ter ondersteuning van hun voortdurende onderzoeken en initiatieven. Het is een resultaat waar we ontzettend trots op zijn en wat alleen mogelijk was dankzij de vrijgevigheid en steun van al onze relaties.

 

Het bezoek van voorzitter Ellen Bark heeft een diepe indruk op ons achtergelaten. Haar passie en toewijding voor het werk van de stichting hebben ons nog meer gemotiveerd om ons steentje bij te dragen.

We willen daarom iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag vanuit het diepst van ons hart bedanken. Samen hebben we een waardevolle bijdrage geleverd aan het bevorderen van biomedisch onderzoek en het vergroten van bewustzijn rondom Long COVID.

Laten we samen blijven strijden voor een betere toekomst.

Geplaatst op 12 maart 2024