Marketing Communicatie Talent – Vacature

TEFAB marketing overleg

Ben jij voor TEFAB het Marketing & Communicatie talent dat wij zoeken?

 

Hoe ziet een dag als marketeer bij TEFAB eruit?

Het is donderdag, alle collega’s zijn op kantoor zijn en er hangt een gezellig sfeertje. Tijdens de dagstart wordt besproken hoe het gaat met de ontwikkeling van de productintroductie van een nieuw duurzaam biobased product. Samen met de sales collega’s en het marketingbureau bespreek je de stand van zaken met betrekking tot de marktintroductie, waarbij het achterliggende doel is de zichtbaarheid van TEFAB in de markt vergroten en indirect het realiseren van de sales doelstellingen. Daarna zet je de acties uit en check je de planning. Na de gezamenlijke lunch, bespreek je met de twee eigenaren, Ron en Esther welke ideeën zij hebben voor de doorontwikkeling van de website. Jij maakt daarna de vertaalslag voor de uitvoering. Je schakelt met het marketingbureau om ze te briefen over een social media post en over en het ontwikkelen van POS materialen voor een beurs. Na een werkdag ga je voldaan naar huis omdat je direct een bijdrage hebt geleverd aan het verder creëren van het merk TEFAB.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt ervaring in marketing en communicatie en affiniteit met de Grond-, weg- en waterbouw sector. Je bent beschikbaar tussen de 20-32 uur. Jouw product- en marktkennis, zet je in om samen met het marketingbureau een jaarplan te ontwikkelen. Vandaar uit pak jij zelfstandig de ruimte om projectmatig productgericht, marktgericht en casusgericht TEFAB zichtbaar te maken in de markt. Je hebt een creatief en analytisch denkvermogen, waarmee je intern de brug tussen de verschillende rollen slaat en extern maak je de vertaalslag naar de markt.

Wat zijn dan de voordelen van deze baan voor jou?

Samen met de eigenaren zet jij het marketingbeleid uit. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met volop groeimogelijkheden. Het team is compact met enthousiaste, hardwerkende collega’s. Er is daarbij volop aandacht voor ontwikkeling en teambuilding. De markt waarin je werkt is een no-nonsense markt, waardoor je snel slagen kunt maken. Je werkt in een prettige werkomgeving, waarbij er iedere dag een lunch verzorgd wordt door TEFAB.

TEFAB? Ik weet eigenlijk niet precies wat jullie doen…

Precies! En daarom zijn we op zoek naar jou. Na 30 jaar als “T&F” bekendheid in de markt te hebben opgebouwd, hebben we vorig jaar het roer omgegooid. Inmiddels zitten we in een nieuw pand in Gilze, heten we sinds 13 oktober 2022 TEFAB en timmeren we aan de weg om de Grond-, Weg- en Waterbouw sector steeds een stukje duurzamer te maken.

Maar Grond-, Weg- en Waterbouw, dat is toch niet sexy?

Misschien niet op het eerste gezicht. Maar we barsten van de ambitie, nieuwe initiatieven en zetten allerlei nieuwe samenwerkingsverbanden op. Ron en Esther hebben een enorme drive om TEFAB vooruit te brengen. Samen met fabrikanten en techlabs ontwikkelen we nieuwe toepassingen waar we ook de markt voor moeten bewerken. Jij bent de verbindende factor tussen de markt, onze samenwerkingspartners en onze eigen sales collega’s. We gaan er vol voor om duurzaamheid ook binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw naar een hoger plan te tillen. We staan niet voor niets in de Brabantse Circulair Innovatie Top 20! En ga maar na: we wonen, werken en leven continue op de grond, het is dus eigenlijk ons gezamenlijk werkterrein.

We hopen dat we je interesse gewekt hebben voor deze leuke, uitdagende baan, we zien dan graag je bericht met cv verschijnen op hr@tefab.nl.

 

Geplaatst op 1 februari 2023