VACATURE | Allround logistieke coördinator

49

Ben jij voor TEFAB de Allround logistieke coördinator die wij zoeken?

Een dag uit het leven van onze logistieke collega:
Na een laatste controle van de levering, die jij zojuist geladen hebt, brengt je collega deze naar onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van onze logistieke processen. Bijvoorbeeld door op basis van de bestellingen de meest efficiënte planning en route voor de leveringen van die week te maken. Je houdt de voorraad bij, verwerkt wijzigingen in ons ERP systeem (Exact Online) en geeft je besteladvies door aan de collega’s op kantoor. Zo behoud jij het overzicht in ons magazijn.

Als er een vrachtwagen binnenkomt met nieuwe leveringen, ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeur en verzorg je het lossen. Indien nodig zet je nieuwe pallets klaar voor de levering aan klanten van morgen. Daarnaast coördineer je het laten snijden van onze materialen, net zoals het onderhoud en reparatie van onze machines en vervoersmiddelen. Tot slot zorg je ervoor dat alles veilig verloopt zowel binnen als buiten op ons terrein.

Het was weer een dynamische dag, want er komt altijd wel iets tussendoor.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je al eerder in de logistiek hebt gewerkt, bijvoorbeeld in een magazijn of in de transportsector. Als je dan ook nog je heftruckcertificaat en E achter B rijbewijs hebt (of bereid bent die te gaan halen) en ervaring hebt met RI&E, dan is dat een pre. Jij bent een teamspeler die flexibel en bij voorkeur fulltime inzetbaar is. Je kijkt verder dan de dag van vandaag, hebt ruimtelijk inzicht en bent handig. Het is prettig als je ook wat Engels of Duits spreekt om met de chauffeurs te kunnen communiceren. En natuurlijk dat je handig bent met computers, aangezien we binnen TEFAB werken met verschillende systemen.

En wat zijn dan de voordelen van deze baan voor jou?
Allereerst werk je in dagdienst. We beginnen de dag met z’n allen om 8.15 uur met ons ochtendoverleg waar je alles kunt delen wat je kwijt wilt. We hebben geen 9-5 mentaliteit maar je hoeft ook niet te rekenen op structureel uren overwerken. Tijdens onze dagelijkse, gezamenlijke lunch aan de lange tafel, wisselen we de laatste nieuwtjes uit. Je werkt zelfstandig met veel verantwoordelijkheid. Tot slot werk je in een compact team, met enthousiaste, hardwerkende collega’s waarmee we ook regelmatig leuke dingen doen zoals een teamuitje of gezamenlijk de week afsluiten in onze showroom.

Klik voor een impressie van jouw nieuwe werkplek door onderstaande foto’s:

5
1
2
3
4
8
6
7

Oh ja, wat doet TEFAB eigenlijk?
Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van geotextielen en geokunststoffen en leveren materialen voor de grond-, weg-, en waterbouw en de groensector. Bijvoorbeeld gronddoeken en grids die de weg waar jij nu elke dag overheen rijdt, hebben verstevigd.

Sta jij klaar om ons team te versterken? Heb jij zin in een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan zien we graag je bericht met cv verschijnen op hr@tefab.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Geplaatst op 6 juni 2024